Verzenden

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Newapparel.nl probeert alle bestelling zo snel mogelijk te leveren. Orders die op werkdagen voor 16:30 uur worden geplaatst en betaald zullen dezelfde dag nog worden verzonden.

Verzendkosten Nederland, België en Duitsland
Wij hanteren GEEN verzendkosten vanaf €200 excl btw. voor orders naar Nederland, België en Duitsland.

Orders onder de €200 excl btw. hanteren wij een bedrag van €7.95 binnen Nederland.
Orders onder de €200 excl btw. naar Belgie of Duitsland hanteren wij een bedrag van €9.95.

Verzendkosten Internationaal
Internationaal verzenden is per land verschillend. Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen via de e-mail (info@newapparel.nl) of telefonisch (+31(0)683321707)

New Apparel Retour Beleid

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij zakelijke verkopen. Uw bestelling is dan ook definitief na betaling. Retourneren is enkel mogelijk wanneer een product niet aan de overeenkomst voldoet.

U hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen. Indien dit niet het geval is, dient u New Apparel daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 48 uur na aflevering, schriftelijk en gemotiveerd in kennis te stellen.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@newapparel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing binnen 14 dagen, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Retour aanmelden

Per e-mail
U stuurt een e-mail voorzien van ordernummer, totaal aantal producten en het artikelnummer van het product naar info@newapparel.nl. Als bijlage stuurt u een foto mee waarop het gebrek duidelijk is te zien.

Nadat u uw retour heeft aangemeld via onze website, kunt u uw retour naar ons opsturen, voldoende gefrankeerd en in goede verpakking. Voor het terugzenden kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van PostNL of DHL. Wij verstrekken geen retourlabels en komen retouren niet bij u ophalen. Het retouradres ontvangt u na aanmelding.

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, heeft New Apparel de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

Indien de artikelen bij de retourzending sporen van gebruik of beschadiging vertonen, behoudt New Apparel zich het recht voor tot vordering tot schadevergoeding over te gaan.