Beste prijs/kwaliteitsverhouding

Ons familiebedrijf heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van lederen producten. Met een eigen leerlooierij in Florence onderscheiden wij ons door tassen en modeaccessoires tegen de beste prijs-/kwaliteitsverhouding aan te bieden. Goedkope damestassen van echt leer uit Italië. Altijd de nieuwste producten voor een zeer scherpe prijs. Elke lederen tas, portemonnee of riem wordt handgemaakt (‘made in Italy’) met passie. Het leder dat hiervoor gebruikt wordt doorgaat een zorgvuldige kwaliteitsinspectie.

Modieuze damestassen en mode-accessoires

Om optimaal in te spelen op trends worden wekelijks nieuwe modellen damestassen en accessoires aan onze collectie toegevoegd. Van avondtassen, portemonnees, look-a-like tassen, tot aan clutches, schoudertassen en leren riemen.

Standaard uit voorraad leverbaar

Wekelijks de nieuwste modellen damestassen en mode-accessoires uit Italië. Wij leveren alles standaard uit voorraad, zodat u geen voorbestellingen (‘pre-orders’) hoeft te plaatsen en daardoor snel kunt verkopen.

Mogelijkheid ‘Private Label’

Klanten die hun lederen tassen gepersonaliseerd willen hebben, bieden wij de mogelijkheid om hun eigen logo erin te stansen (‘private label’).

Een persoonlijke service
Geen tijd? Bestel de leren handtassen en mode-accessoires online, en krijg het binnen 1 werkdag* geleverd.
Nieuwe klant? Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking. Uiteraard heten wij u 6 dagen per week welkom in onze fysieke showroom (1.01.04) in het World Fashion Centre.